preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

 

Mrežni školski list

Knjižnica na mreži

YouTube šk. knjižnice

Natječaji za IUN

 

Upisi 2021./2022.

Kamo poslije OŠ?

Natječaji

natjecaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nabava udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola za šk. god. 2021./2022.
Autor: Željka Ninčević, 2. 8. 2021.

Sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.), sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje s njima regulirano je Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (Narodne novine, broj 46/2019.).

Grad Split je u Proračunu za 2021. godinu osigurao sredstva za nabavku drugih obrazovanih materijala za sve učenike osnovnih škola u Splitu (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj i atlase), osim likovnih mapa koje plaćaju roditelji. Nabavljeni drugi obrazovni materijali su vlasništvo Škole i ona ih daje na uporabu učenicima.

Škola će do početka nove školske godine 2021./2022. nabaviti udžbenike koji nedostaju i druge obrazovne materijale za sve upisane učenike. Preuzimanje će se obaviti u školi prvog dana nastave (šk. god. 2021./2022.).


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju