preskoči na sadržaj

Osnovna škola Slatine

Login
Korisni linkovi
 

 

 

 

 

 

Kalendar
« Studeni 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Mrežni školski list

Knjižnica na mreži

YouTube šk. knjižnice

Natječaji za IUN

 

Upisi 2021./2022.

Kamo poslije OŠ?

Natječaji

natjecaji

vijesti
Maraton čitanja u Godini čitanja 2021.
Željka Ninčević / datum: 25. 10. 2021. 12:20

Učenici 2., 3. i 4. razreda ove su godine sudjelovali u nacionalnoj akciji Maraton čitanja Hrvatskog čitateljskog društva pod nazivom Minuta za čitanje. Osim obilježavanja Godine čitanja 2021., učenici su tim činom obilježili i Mjesec hrvatske knjige te posebnu pažnju dali upravo hrvatskim autorima čija su djela čitali u čitateljskom maratonu. Podsjetili su se zašto je važno čitati te pozvali i ostale da čitaju! Klikom na sličicu pogledajte njihovo umijeće!


[OPŠIRNIJE]Dječja karta Splita
Željka Ninčević / datum: 25. 10. 2021. 12:14

Danas su u našu školu, za sve učenike, stigle dječje karte Splita i okolnih gradova: Solina, Kaštela i Trogira izrađene u okviru projekta „SCOUTCITY - grad po mjeri djece" Splitskog skautskog zbora. Karta je zapravo zbirna informacija djeci i roditeljima o sadržajima (sportskim klubovima i udrugama civilnog društva) koji nude izvanškolske aktivnosti. Uz to, u nju su ucrtane sve osnovne škole, gradski muzeji, ali i markantni povijesno-kulturološki spomenici. Također sadrži popis karakterističnih splitskih stabala, jednostavnu vegetacijsku kartu Marjana, popisane mediteranske biljke iz parka "za sva vrimena", područja zaštićena propisima sustava zaštite Natura 2000, kao i mjesta u Splitu s javno dostupnom pitkom vodom (bez vode na plažama), postaje gradske mreže električnih bicikli, biciklističke staze, mjesta dostupna za djecu s kućnim ljubimcima, te sva dječja igrališta pod nadležnošću "Parkova i nasada". Hvala Splitskom skautskom zboru na ovoj hvale vrijednoj inicijativi. Vjerujemo da će naši učenici i roditelji pronaći na ovoj mapi mnoštvo zanimljivih sadržaja.


[OPŠIRNIJE]Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje
Željka Ninčević / datum: 22. 10. 2021. 11:13

Danas smo obilježili Dane kruha kao nekada. Naši vrijedni učenici i roditelji su pripremili prepun stol kolača, kruha i jesenskih plodova. Prisjetili smo se zašto obilježavamo ovaj važan dan, pričali o ekološkoj proizvodnji, zdravoj prehrani te očuvanju biološke raznolikosti. Toma i Maris su nam ispričali "Brašnjavu priču", a naš župnik don Ante je blagoslovio sve darove koji su se našli na stolu, kao i vrijedne ruke koje su ih pripremale.

Posebno su se potrudili naši drugaši, koji su kao pravi mali pekari mijesili tijesto, pravili kifliće i kruščiće, i uživali u svježem soku od mrkve i mandarina.

Hvala svima na trudu i u slast!


[OPŠIRNIJE]Natjecanje Školskih sportskih društava Grada Splita - Nogomet
Željka Ninčević / datum: 20. 10. 2021. 13:20

Danas su naše učenice sudjelovale na natjecanju Školskih sportskih društava Grada Splita u disciplini nogomet (Ž) 7. i 8. razreda. Utakmica se igrala na igralištu SRC Spinut, a protivnik je bio OŠ Ravne njive - Neslanovac. Konačni rezultat je 8:1 za OŠ Ravne njive - Neslanovac, međutim imperativ nije bio rezultat koliko priprema naših učenica za natjecanje koje slijedi u njihovom uzrastu (5. i 6. razred). Uz nekoliko odličnih prilika za postizanje pogotka i boljeg konačnog rezultata, jedini gol za našu ekipu je postigla najmlađa učenica Vinka Škrobica (4. razred). Uz mali odmor ekipa će se nastaviti dalje pripremati za slijedeće utakmice koje po riječima organizatora dolaze u drugom obrazovnom razdoblju. Učenice koje su sudjelovale: Vinka Škrobica, Emanuela Škrobica, Uvalić Enna, Roza Prkić, Nika Ruščić, Marta Delić, Laura Balić, Marina Andrijolić, Matilda Klaus, Ivana Grgurević i Domina Matić.


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Svjetski dan jabuka
Željka Ninčević / datum: 20. 10. 2021. 13:01

Jedna jabuka na dan tjera doktora iz kuće van, poznata je narodna poslovica koja govori o jabuci kao kraljici voća. Upravo na 20. listopada obilježava se Svjetski dan jabuka, što je započelo 1990. godine u Londonu s ciljem promicanja zdravstvenih kvaliteta jabuke i demonstracije mnogobrojnih sorti. Jabuka je predstavljena kao simbol fizičke, kulturne i genetske raznolikosti koju je neophodno očuvati, a s vremenom su tradiciju obilježavanja Dana jabuka i drugdje u svijetu prihvatile brojne organizacije, uključujući i našu školu, promičući tako važnost jabuke u zdravlju i prehrani ljudi. Prisjetili smo se još nekoliko zanimljivih uzrečica o jabukama:

Pojedi jabuku prije spavanja i doktor će kruha prositi.

Jabuka ne pada daleko od stabla.

Rumen kao jabuka.

Zdrava kao jabuka.

Ako želiš jabuku, moraš protresti drvo.

Lijepa jabuka ponekad skriva crva.


[OPŠIRNIJE]Dalmatinski suvenir i CIMAJ
Željka Ninčević / datum: 19. 10. 2021. 12:40

Željno isčekivani rezultati za program ”Dalmatinski suvenir” u sklopu Centra izvrsnosti poduzetništva, i programa “CIMAJ” u sklopu Centra izvrsnosti multimedije i jezika su konačno stigli. Stručna povjerenstva, zadužena za vrednovanje pristiglih prijava, donijela su odluku o odabiru projekata koji su zadovoljili uvjete raspisane u natječajima. S ponosom možemo reći da su obje naše prijave prihvaćene: projekt „Zaigrajmo trlju“ – društvena igra, za program „Dalmatinski suvenir“ i „Glas iz Slatina daleko se čuje“ – podcast za program „CIMAJ“. Čestitke našim učenicima i učiteljima na kreativnosti, inovativnosti i poduzetničkom duhu!


[OPŠIRNIJE]Dan kravate
Željka Ninčević / datum: 18. 10. 2021. 12:58

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Istodobno, kravata je i simbol Europe, ali i znak nekih temeljnih ljudskih vrijednosti. Zato smo se s ponosom i ove godine priključili obilježavanju ovog važnog dana. Pokušali smo dati svoj doprinos snimanjem Milenijske fotografije školskim dronom. Možete primijetiti da naša kravata nije baš pravilna, jer male dječje noge teško mogu stajati dugo na istom mjestu, šarena je i raspršena, vesela i opuštena, kako i priliči osnovnoškolskoj kravati. I nama se baš sviđa ovakva…

 

Kravata oko vrata

dar je od Hrvata!


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Svjetski dan hrane
Željka Ninčević / datum: 15. 10. 2021. 12:18

I vrapci na granama već znaju: doručak je najvažniji obrok u danu! Zato smo Svjetski dan hrane u 2. razredu obilježili upravo zdravim doručkom. Našlo se tu svježeg voća i povrća, punog vitamina i minerala, kako bi naši drugaši kvalitetno započeli dan i imali dovoljno energije za sve matematičke i pravopisne izazove, kako bi bili raspoloženi za umjetnički izričaj kroz satove Likovne kulture i na kraju, vješto i spretno vježbali na satu Tjelesne i zdravstvene kulture. Izradili su i prigodan plakat na kojem su napisali: „Jedi raznoliko!; Jedi zdravo!; Ne bacaj hranu!“

Ako i vi želite biti kao naši učenici, birajte zdrave namirnice za doručak i nikako, ali baš nikako – ne preskačite ovaj obrok u danu!


[OPŠIRNIJE]#ErasmusDays 2021.
Željka Ninčević / datum: 14. 10. 2021. 13:59

#ErasmusDays 2021. se održavaju 14., 15. i 16. listopada diljem Europe i šire. Ovaj međunarodni trodnevni događaj održava se već 5. godinu zaredom kako bi se  građane upoznalo s europskim vrijednostima, prednostima mobilnosti i rezultatima projekata Erasmus+. I mi smo se pridružili obilježavanju Dana Erasmusa, kako bi zajedno proslavili pozitivne učinke jednog od najuspješnijih programa Europske unije. Prijavili smo online događaj – mrežni sastanak s učenicima i učiteljima škole KGS Bad Münder u Njemačkoj, s kojima ćemo surađivati kroz novi Erasmus projekt Teaching and Learning Upgrade.

Predstavili smo se jedni drugima, naučili ponešto o osobitostima i zanimljivostima naših država i  gradova, razmijenili iskustva o školama i obrazovnim sustavima. Na kraju smo se zabavili rješavanjem Kahoot kviza. Ovo je bio tek početak, očekuje nas još puno sastanaka, online i uživo, novih izazova ali i novih znanja. Radujemo se novim Erasmus prijateljstvima…


[OPŠIRNIJE]Zahvalnice za sudjelovanje na 33. smotri UZ RH
Željka Ninčević / datum: 12. 10. 2021. 11:21

Kao sudionici 33. smotre učeničkih zadruga Republike Hrvatske, zaslužili smo pohvalnice za sudjelovanje, majice i torbe s otiskom Vučedolske golubice, blokove, olovke i ostale promotivne materijale Smotre... Čestitke našim zadrugarima, kao i svim ostalim sudionicima diljem Lijepe naše!


[OPŠIRNIJE]Čitam, čitaš, čita... zašto?
Željka Ninčević / datum: 11. 10. 2021. 11:48

Pogledajte zanimljivi video koji je pripremila naša knjižničarka, a namjenjen je obilježavanju Godine čitanja, Mjeseca hrvatske knjige i Godine Marka Marulića. Prisjetimo se svih dobrobiti i prednosti čitanja...

Pogledajte i plakate koje su izradili naši učenici u suradnji s knjižničarkom...


[OPŠIRNIJE]Dan mentalnog zdravlja
Željka Ninčević / datum: 11. 10. 2021. 10:31

Svjetski dan mentalnog zdravlja obilježava se svake godine, 10. 10. Na taj dan se potiče promicanje mentalnog zdravlja te destigmatizacija osoba narušenog mentalnog zdravlja. Mentalno zdravlje je stanje dobrobiti u kojem pojedinac prepoznaje vlastite sposobnosti i potencijale, može se nositi s normalnim životnim stresovima, produktivno raditi i doprinositi zajednici u kojoj živi. Prema procjenama Svjetske zdravstvene organizacije blizu milijardi ljudi ima mentalni poremećaj. Globalno se procjenjuje da 5% odraslih pati od depresije, a jedno od sedmero djece u dobi od 10 do 19 godina ima nekakav mentalni poremećaj. Razdoblje djetinjstva i adolescencije ključno je za promociju mentalnog zdravlja i rano prepoznavanje problema. Pedagoginja je s učenicima 6. razreda razgovarala o ovoj temi i shvatili smo da o mentalnom zdravlju moramo puno učiti kako bismo ga znali njegovati i ne osuđivati one čije je mentalno zdravlje narušeno. Istaknuli smo što mogu biti zaštitni, a što rizični faktori te zaključili da kao što liječimo i njegujemo tijelo, još više trebamo i um. Neki od naših savjeta za očuvanje mentalnog zdravlja su: uredno spavajte i zdravo se hranite, radite ono što volite, pronađite neki hobi, više se družite s obitelji i prijateljima, uputite svaki dan nekome lijepu riječ, a najvažnije – razgovarajte kad se ne osjećate dobro. „Ono što ne izgovorimo gomila se u tijelu i pretvara se u nesanicu, u knedle u grlu, u nostalgiju, u zablude, u sumnje, u tugu. Ono što ne izgovorimo, ne umire, ono nas ubija.“ Jorge Bucay


[OPŠIRNIJE]Dječji tjedan - LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA!
Željka Ninčević / datum: 11. 10. 2021. 08:48

Dječji tjedan se tradicionalno obilježava u prvom punom tjednu mjeseca listopada, a ove godine je trajao od 4. 10. do 10. 10. Obilježili smo ga i mi različitim aktivnostima kako bismo skrenuli pozornost na zaštitu dječjih prava, ali isto tako i na obveze i odgovornosti koje dolaze s njima. Učenici su razmišljali i diskutirali o pravima koja imaju, kao i o djeci u drugim krajevima svijeta čija se mnoga prava krše. Pogledali smo videa te prezentacije o dječjim pravima, podsjetili se što je to deklaracija, a što konvencija te izradili slogan Dječjeg tjedna: „Ljubav djeci prije svega!“ Učenici prvih i petih razreda su također prenijeli svoja omiljena prava na papir, očekivano – pravo na ljubav te igru i zabavu! smiley U nastavku pogledajte fotografije s naših radionica...

 


[OPŠIRNIJE]Radionice odvajanja otpada
Željka Ninčević / datum: 8. 10. 2021. 13:50

Kao prava Eko škola, trudimo se primjerenim ponašanjem poticati očuvanje i zaštitu okoliša, stoga smo ovoga tjedna u dva navrata ugostili gospodina Matu Hercega iz Udruge za edukaciju građana UZEG, koji je u suradnji s tvrtkom Čistoća d.o.o. Split održao 4 radionice o razvrstavanju otpada za učenike razredne i predmetne nastave. Tako smo na praktičan način naučili kako otpad može biti korisna sirovina i kako možemo maksimalno iskoristiti neke proizvode da bismo spriječili gomilanje smeća. Saznali smo koja boja je prikladna za koju vrstu sirovine, gdje se u Slatinama nalazi zeleni otok, kako zbrinjavati bio otpad i kompostirati, gdje možemo odložiti tekstil, gdje električni i elektronički otpad, što je glomazni otpad i kako se zbrinjava te što su to reciklažna dvorišta, što radimo s opasnim otpadom koji čine baterije, akumulatori, mazivna i motorna ulja te boje i lakovi.

Sve naučeno želimo primjeniti i u praksi, stoga su svi učenici dobili prikladne brošure o odvajanju otpada i recikliranju kao i posebne vrećice za razvrstavanje otpada čime želimo i u školi i u lokalnoj zajednici osvijestiti potrebu očuvanja okoliša za sadašnjost i budućnost našeg mjesta.


[OPŠIRNIJE]Nova klupica u školskom holu
Željka Ninčević / datum: 8. 10. 2021. 13:46

Sjećate se one nagrade od 5.000,00 kn koju smo dobili kao pobjednici na natječaju Čuvari baštine Centra izvrsnosti SDŽ sa filmom "Prizidnica srca moga"? Dio smo utrošili za ovu divnu klupu sa slike, a s ostatkom ćemo urediti novi kutak u školici. 


[OPŠIRNIJE]33. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske
Željka Ninčević / datum: 5. 10. 2021. 11:57

Dobrodošli na 33. smotru učeničkih zadruga Republike Hrvatske!

Smotra je virtualna i traje od danas do 8. listopada na YouTube kanalu Hrvatske udruge učeničkih zadruga, a možete je pratiti na poveznici: 33 smotra UZ RH.

Na ovogodišnjoj Smotri sudjeluju 63 učeničke zadruge iz svih županija te sedam učeničkih zadruga s prezentacijama istraživačkog rada. Među njima je i naša  heartPrizidnicaheart. Pozivamo vas da pogledate i video praktikume vrijednih zadrugara iz drugih škola i županija, vjerujemo da ćete uživati u festivalu ideja i kreativnosti.

Čestitke svima!


[OPŠIRNIJE]Sretan vam Svjetski dan učitelja!
Željka Ninčević / datum: 5. 10. 2021. 08:19


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Međunarodni dan nenasilja
Željka Ninčević / datum: 1. 10. 2021. 11:44

Međunarodni dan nenasilja obilježava se diljem svijeta 2. listopada svake godine, na dan rođenja Mahatme Gandhija, indijskog političara i borca za neovisnost Indije. Mahatma Gandhi se svojim radom zalagao za nenasilje i ljubav među ljudima. I u našoj školi obilježili smo ovaj važan dan i još jednom se podsjetili kako je ovo aktualna tema i danas, 150 godina nakon rođenja ovog velikana.

Naši drugaši su osmislili i nacrtali svoje superheroje koji će svojim posebnim moćima štititi njih, ali i svu ostalu djecu od nasilja i zla. Borit će se neuništivim zrakama ljubavi te pobijediti neprijatelje svojim velikim srcem i dobrotom. Poručuju i svima vama da se ne bojite jer je ''sila oružje slabih, a nenasilje oružje jakih."


[OPŠIRNIJE]Terenska nastava - Promet
Željka Ninčević / datum: 30. 9. 2021. 15:21

U sklopu terenske nastave „Promet“ učenici Razredne nastave su posjetili Trajektnu luku Split, Autobusni kolodvor Split, Željeznički kolodvor Split te Zračnu luku Split.

Lijep i sunčani dan učenici su započeli vožnjom broda od Slatina do Splita. U Splitu su učenici upoznali mnoge zanimljive pojedinosti o različitim vrstama prometa, prometnim sredstvima te o kulturi ponašanja u prometu. Na glavnom Željezničkom kolodvoru Split upoznali su se sa šalterom (mjesto gdje se kupuje vozna karta), peronima i kolosijekom. Naučili su da se ne smiju igrati na pruzi. Pozornost im je osobito privukla vožnja vlakom od Splita do Kaštel Starog  obzirom da se danas djeca sve manje voze vlakom. U Kaštel Starom nas je dočekao autobus kojim smo brzo došli u Zračnu luku Split. Pred sam kraj terenske nastave, učenici su dočekali i slijetanje zrakoplova te su pratili zaustavljanje zrakoplova i sam iskrcaj putnika.

U Slatine su se učenici vratili radosni i veseli s još jednim iskustvom više.


[OPŠIRNIJE]Obilježili smo Međunarodni dan osviještenosti o otpadu od hrane
Željka Ninčević / datum: 29. 9. 2021. 10:12

U Republici Hrvatskoj godišnje na otpadu završi oko 400 tisuća tona hrane. Od ukupne količine bačene hrane, procjenjuje se da oko 53%, a prema nekim studijama čak i 70%, nastane u kućanstvima. U namjeri poticanja usvajanja pozitivnih navika od najranije dobe, učenicima 1. razreda je pročitana slikovnica "Kako su Dora i Mario spasili hranu" koja na prihvatljiv, zabavan i edukativan način pojašnjava što je to otpad od hrane i kako se treba ponašati da ga smanjimo. Učenici su sa zanimanjem poslušali o čemu se govori u slikovnici, potom su crtežom prikazali što su sve naučili te dali prijedloge na koji način možemo smanjiti otpad od hrane. Slikovnicu je svaki od njih dobio na poklon kako bi je i s roditeljima mogao pročitati te porazgovarati o ovoj važnoj temi.


[OPŠIRNIJE]Europski dan jezika
Željka Ninčević / datum: 27. 9. 2021. 12:52

Svake se godine 26. rujna obilježava Europski dan jezika. Na taj se dan slavi jezična raznolikost kontinenta s više od 200 jezika i dijalekata, 24 službena jezika EU-a, uključujući hrvatski, i tri pisma. Uz to, u Europi se govori oko 60 regionalnih i manjinskih jezika.

Zato smo danas na nastavi Hrvatskog jezika u 6. razredu iskoristili činjenicu kako imamo dvojezičnu učenicu iz Njemačke, našu Matildu, koja nam je približila njemački jezik čitanjem prezentacije o važnosti učenja stranih jezika i očuvanja vlastite jezične kulturne tradicije. Jezična raznolikost je alat za postizanje većeg međukulturnog razumijevanja i ključni čimbenik bogate kulturne baštine našeg kontinenta, pa smo i mi na ovaj način dali svoj mali doprinos promicanju višejezičnosti.


[OPŠIRNIJE]Prvi dan nastave
Željka Ninčević / datum: 6. 9. 2021. 10:34

Počinjemo novu školsku godinu sa 61-im učenikom, a posebno pozdravljamo naših 8 prvaša: Loru, Anći, Tiu Mariu, Maru, Duju, Petra, Kristijana i Antu. Dobro nam došli! Naši stariji učenici su im pripremili kratak zabavni program kako bi im uljepšali njihov prvi dan. Sretno svima, a posebno prvašima!


[OPŠIRNIJE]Početak nastave
Željka Ninčević / datum: 2. 9. 2021. 13:46

S ciljem osiguravanja što sigurnijih uvjeta izvođenja odgojno-obrazovnoga rada uz uvažavanje specifičnosti obzirom na dob učenika, kao i uvjeta za rad u Osnovnoj školi Slatine, na početku šk.  god. 2021./22. odgojno-obrazovni rad će se odvijati po Modelu A: nastava u školi.

1. Svi učenici se obrazuju u školi uz pridržavanje epidemioloških Uputa HZJZ. Cjeloviti tekst Uputa možete preuzeti ovdje. Objavljen je i dokument Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 od MZO-a kojega možete preuzeti ovdje.

2. Škola će raditi u jednoj smjeni. Potrebno je poštivanje fizičkog razmaka od 1,5 m, te redovita higijena ruku. Učenici predmetne nastave će tijekom odgojno-obrazovnog rada u učionici, te u školskim hodnicima pri dolasku i odlasku, po potrebi koristiti maske. Isto se odnosi i na djelatnike škole kao i roditelje koji ulaze u školske prostore. Učenici razredne nastave ne trebaju nositi maske.

4. Izrađene su upute za učenike, roditelje i djelatnike u vezi s dolaskom i boravkom u školi, organizacijom rada, mjerenjem temperature, potrebom nošenja maski i sl.

5. Razrađen je plan održavanja higijene i propisane dezinfekcije, te su nabavljena sva potrebna dezinfekcijska sredstva.

6. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, pripremljena je i mogućnost prelaska na nastavu na daljinu u virtualnim učionicama, kao i mogućnost on line nastave za učenike koji eventualno budu u samoizolaciji.

Upute za učenike i roditelje

Upute za djelatnike

Nastava počinje 06. rujna 2021. u 8 sati. Molimo učenike da ponesu školske torbe kako bi preuzeli udžbenike koji će ih čekati u učionicama.

Prijem prvaša će se održati u 10 sati na školskom dvorištu.

Želimo vam sretan početak nove školske godine!


[OPŠIRNIJE]Nabava udžbenika i drugih obrazovnih materijala za učenike osnovnih škola za šk. god. 2021./2022.
Željka Ninčević / datum: 2. 8. 2021. 12:19

Sukladno članku 14. Zakona o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (Narodne novine, broj 116/2018.), sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje s njima regulirano je Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (Narodne novine, broj 46/2019.).

Grad Split je u Proračunu za 2021. godinu osigurao sredstva za nabavku drugih obrazovanih materijala za sve učenike osnovnih škola u Splitu (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj i atlase), osim likovnih mapa koje plaćaju roditelji. Nabavljeni drugi obrazovni materijali su vlasništvo Škole i ona ih daje na uporabu učenicima.

Škola će do početka nove školske godine 2021./2022. nabaviti udžbenike koji nedostaju i druge obrazovne materijale za sve upisane učenike. Preuzimanje će se obaviti u školi prvog dana nastave (šk. god. 2021./2022.).


[OPŠIRNIJE]Pravo na sufinanciranje marende
Željka Ninčević / datum: 30. 7. 2021. 12:05

Poštovani roditelji,

Na linku ispod (web stranica Grada Splita) nalaze se detaljne informacije i potrebni zahtjevi za ostvarivanje prava na besplatne marende u školskoj godini 2021./22.

Pravo na sufinanciranje marende u visini od 150 kuna


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju